Qui som

     
 
 
 
Gata Titània

Gata Titània és una companyia de dansa amb seu a Barcelona que crea espectacles propis, fundada per Jordi i Montserrat Milian Batista l’any 1998.

 
Montserrat Milian Batista
 

 A Gata Titània he fet una mica de tot, fins i tot intervenir en alguna de les performances, però sobretot produir, codirigir, treballar en la dramatúrgia i fer que els projectes arribin a bon port. 

Vaig néixer a Barcelona el 1966. Sóc llicenciada en Filologia per la Universitat de Barcelona i postgraduada en Direcció de l'Empresa per la Universitat Pompeu Fabra. He fet de crítica literària, periodista i consultora de comunicació. Actualment combino la meva tasca a Gata Titània amb l’assessorament i la formació en fengshui i 4 pilars. Tot suma.”
 
Jordi Milian Batista

jordi@gatatitania.com

“Codirigeixo Gata Titània amb la Montse i faig la feina més creativa, tot fusionant l’art del gest amb les arts del moviment (mim, dansa, clown i màscara). També he estat coreògraf d’esgrima escènica a molts espectacles.

Vaig néixer a Barcelona el 1972. M’he format en teatre físic i mim amb Martha Murray; en Dansa Butoh, amb Enso Butoh; en Dansa laban, amb Teresa Montsegur; i en interpretació i tècniques teatrals a l'estudi de Nancy Tuñón i a l'escola El Timbal. He realizat Curs de Prevenció de Lesions en Dansa (Centro de Prevención en Artes Escénicas-CPAE).

He treballat com a professor a Escola d’Actors, L’Escala Estudio Teatro i Yisbell Escola de Dansa.  També, com a tallerista d’arts escéniques per a persones afectades de malalties cróniques i càncer a Fundació “la Caixa”, Caixabanc i Crèdit Andorrà.

He colaborat amb altres artistes en els camps del mim, el clown, el combat escènic, etc.”


Col·laboradores: 

Laura Martínez Galera
Actriu.

Lara Kuhlmann
Ballarina, trainer i performer.


Altres col·laboracions:

Marina Aguiló
Fotògrafa: http://www.marina-aguilo.com/

Isabel Arriola
Actriu i ballarina.

Margherita Bergamo

Ballarina.
 
Fernando Boville (El Diván del Gesto)
Escultor de màscares.
 
Quim Casals
Nascut a Barcelona (1970), ha col·laborat amb Gata Titània en les tasques de realització i muntatge de diferents projectes audiovisuals. És llicenciat en Psicologia per la Universitat de Barcelona, a més de cinèfil vocacional.
 
Eva Coll Singla
Intèrpret.
Nascuda  a Igualada (1974). És llicenciada a l'Institut del Teatre de Barcelona en l'especialitat de dansa-contemporània.

Anna Crexells Sender
Nascuda a Barcelona (1977). Pianista acompanyant. Llicenciada en Grau Superior de Piano pel Conservatori del Liceu, segueix la seva formació amb Ángel Soler. Es dedica professionalment a la docència i realitza concerts i col·laboracions a diversos àmbits artístics.

Óscar Font Fonoll
Somrient i actiu personatge que procura provocar i motivar l'espectador mitjançant la seva visió surrealista del món. Offonoll n'és el nom artístic, amb el qual és dóna a conèixer com a Vj. Feel of Pleasure.

Montse García

Nascuda a Barcelona (1966), ha col·laborat amb Gata Titània com a dissenyadora artística. S'ha format com a il·lustradora de moda, pintora i escultora. Abans de començar a estudiar la carrera de Belles Arts, en l'especialitat de dibuix artístic, va realitzar, durant deu anys, els seus treballs de dibuix artístic, olis i aquarel·les al taller del pintor Carles Madirolas.

Vicente García Landa
Artista sonor l'estil del qual reuneix diverses referències de l'art sonor i la música popular.

Barbara Gyimothy
Nascuda a Hongria(1974), balla des que tenia 4 anys. És titulada en Dansa i Arts Escèniques. Ha treballat a nombrosos muntatges del Teatre Nacional d'Hongria. Actualment, compta amb la seva pròpia escola de dansa moderna. És professora d'expressió corporal, moviment fotogràfic i interpretació.

Mònica G. Juárez
Intèrpret.
Va néixer a Madrid el 1978. Ha rebut formació en dansa espanyola, clàssica, dansa contemporània i dansa teatre. Compta amb experiència com a professora de flamenc, dansa i expressió corporal. Ha ballat amb la companyia Sacromonte, dirigida per José María Martín, ha format part de la companyia de dansa contemporània de la Laura Álvarez i ha estat membre de l'Associació Cultural de Teatre Samsara. 
 
Enrique Lorenzo
Fotògraf.
Nascut a Barcelona i format en fotografia a Bristol, és especialista en retrat, fotografia documental i de viatges.
 
Bàrbara Martín
Nascuda a Barcelona (1986). Formada en dansa clàssica i contemporània i interpretació, ha col·laborat, entre d'altres, amb La Fura dels Baus i Hansel Cereza.
Sílvia Molins

Actriu.

 

Marco Antonio Morales
Director d'Art Multimèdia especialista en desenvolupament de multimedia per a espectacles i events, a més de disseny corporatiu per a Internet. 
 
Ricarda Pabst
Dissenyadora de vestuari.

 

Paula Rubert

Ballarina.

 

Gabriel Salichs

Músic.

 

Adela Soria

Intèrpret.

Va néixer a Barcelona el 1973. S'ha format teatralment, entre d'altres, amb Francesc Amaro i a l'Escola d'Expressió i Psicomotricitat Carme Aymerich, ambdós a Barcelona, i ha estudiat piano al Conservatori Municipal de Música de Barcelona. Ha treballat en diversos muntatges com a actriu i ha abandonat la seva carrera com a mestre d'educació especial per llançar-se al món de l'escena.

 
Rafael Tomico (Estamos de bolo)
Disseny de llums.
 
Míriam Viñolas
Ballarina.
 
 
Per a més informació, escriviu a info@gatatitania.com