Novetats GT

DESCANSA EN PAU, MATEU

Dia molt trist, ens ha deixat el nostre apreciat amic Mateu Pujadas. Volem expressar el nostre més sincer suport al seu fill, familia i coneguts.

Moltes gràcies per la teva amistat, dibuixos i pintures.

"JOCS I VAMPIRS" - 2020 Centenari Joan Perucho

Una peça o intervenció breu en què, mitjançant la poètica del mim i el teatre de moviment, un personatge misteriós, a partir d’una troballa sorprenent, homenatja el món literari de Perucho amb el rerafons sonor d’alguns dels seus textos. A Gata Titània compartim amb Joan Perucho el gust per la màgia, la poesia, el sobrenatural, la bellesa i l’ironia, temes habituals en els nostres espectacles. Amb motiu del centenari de l’escriptor volem, d’una part, explorar els nostres punts en comú amb el moviment escènic que es pot crear a partir de la seva obra i, de l’altra, retre-li homenatge.

"EFÍMER I FANTÀSTIC"

Una xerrada-espectacle, creada amb motiu del nostre XX aniversari, sobre la teatralitat i la llibertat, màgica, divertida i poètica
."LOOKING FOR RABBITS". Vídeodansa

Feu clic AQUÍ

Videodansa hipercreativa. Surrealisme quàntic i subconscient traïdor.

GATA TITÀNIA ALS PREMIS "FEM PINYA"


Vam estar molt contents d'actuar  a la gala de lliurament dels premis "Fem Pinya!, atorgats per ASEM Catalunya (Associació Catalana de Persones amb Malalties Neuromusculars). Gràcies a l'organització i a tots els assistents i enhorabona a totes les persones guardonades. "OBERON"

GATA TITÀNIA va ésser al cicle ALMASILENCIOSA a ALMAZEN amb "OBERON".
ALMASILENCIOSA és un cicle d'activitats i espectacles que fan de pont entre persones sordes i oients. En aquest marc Jordi Milian Batista va presentar "OBERON", un ésser vingut d'un altre món que apareix a la nostra realitat per comunicar-se amb els humans mitjançant el joc, el misteri i l'improvisació. 


 
 
 
 
 
 
 
 "MOON"

Un sol intèrpret en un espectacle nocturn ple de sorpreses llunàtiques: "Moon", la proposta de dansa teatre de Gata Titània estrenada al festival "Raval és Teatre",

Més sobre "Moon", aquí. 
 
 
 
 
 
 
 
SERVEIS: MÉS QUE ESPECTACLESGata Titània ofereix serveis d'assessorament, coreografia i entrenament de dansa contemporània, dansa-teatre, tècniques escèniques corporals, esgrima i combat escènic i tècniques energètiques per a particulars, actors, músics, companyies de teatre professionals i amateurs, etc.
 
També, dissenya cursos a mida per a empreses i associacions així com tallers especials adaptats a persones amb discapacitat o afectades per alguna malaltia crònica.
 
I ofereix xerrades i conferències.


 APOSTA PER LA INNOVACIÓ I LA CREATIVITAT

Gata Titània va participar a la I Jornada Universitat-Empresa de Creativitat i Innovació "Breaking the Limits"  a l'Espai Europeu d'Estudis Avançats (ESEEA) amb la ponència titulada "A la recerca de la creativitat perduda", impartida per Jordi i Montse Milian.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

DANSA INTEGRADA: El projecte inclusiu de Gata Titània 


Jordi Milian Batista fa molts anys que treballa en l'aplicació de les tècniques d'arts escèniques com a teràpia d'ajut per a persones afectades de diverses malalties, camp en el qual ha treballat durant cinc anys per encàrrec de la Fundació “la Caixa”,  a nivell nacional, i del Crèdit Andorrà.

Gata Titània ha col·laborat amb Esclat, una associació pro persones amb paràlisi cerebral, i ha realitzat sessions de dansa inclusiva al Centre Cívic Navas (Barcelona). 

Es tracta de dansa i arts del moviment, obertes a tothom, com a eina d'inclusió social i teràpia creativa. Es combinen exercicis que fomenten la percepció, el desenvolupament motor, la improvisació, la memòria i  potencien tant el treball individual com el col·lectiu.
 
 
 
 

 
Més informació a info@gatatitania.com