Novetats GT

"EFÍMER I FANTÀSTIC"

Celebrem 20 anys de trajectòria com a companyia amb un esdeveniment molt especial: Una xerrada + petit espectacle màgica, poètica i molt "inspirada". Volem compartir amb vosaltres secrets, records i sorpreses.

Dissabte, 25 de maig de 2019, a les 19:00 hores, al Casal Sant Oleguer, carrer Nàpols, 137, 2a planta, Barcelona.

Durada: 1 hora.

Els cost de l'entrada s'abonarà en arribar (abans que comenci l'espectacle) amb una aportació voluntària (taquilla inversa)

L'aforament és limitat. Es prega reservar entrada trucant al 645 13 69 97 (Montse) o al 649 268 129 (Jordi).
"LOOKING FOR RABBITS". Vídeodansa

Feu clic AQUÍ

Videodansa hipercreativa. Surrealisme quàntic i subconscient traïdor.

GATA TITÀNIA ALS PREMIS "FEM PINYA"


Vam estar molt contents d'actuar  a la gala de lliurament dels premis "Fem Pinya!, atorgats per ASEM Catalunya (Associació Catalana de Persones amb Malalties Neuromusculars). Gràcies a l'organització i a tots els assistents i enhorabona a totes les persones guardonades. "OBERON"

GATA TITÀNIA va ésser al cicle ALMASILENCIOSA a ALMAZEN amb "OBERON".
ALMASILENCIOSA és un cicle d'activitats i espectacles que fan de pont entre persones sordes i oients. En aquest marc Jordi Milian Batista va presentar "OBERON", un ésser vingut d'un altre món que apareix a la nostra realitat per comunicar-se amb els humans mitjançant el joc, el misteri i l'improvisació. 


 
 
 
 
 
 
 
 "MOON"

Un sol intèrpret en un espectacle nocturn ple de sorpreses llunàtiques: "Moon", la proposta de dansa teatre de Gata Titània estrenada al festival "Raval és Teatre",

Més sobre "Moon", aquí. 
 
 
 
 
 
 
 
SERVEIS: MÉS QUE ESPECTACLESGata Titània ofereix serveis d'assessorament, coreografia i entrenament de dansa contemporània, dansa-teatre, tècniques escèniques corporals, esgrima i combat escènic i tècniques energètiques per a particulars, actors, músics, companyies de teatre professionals i amateurs, etc.
 
També, dissenya cursos a mida per a empreses i associacions així com tallers especials adaptats a persones amb discapacitat o afectades per alguna malaltia crònica.
 
I ofereix xerrades i conferències.


 APOSTA PER LA INNOVACIÓ I LA CREATIVITAT

Gata Titània va participar a la I Jornada Universitat-Empresa de Creativitat i Innovació "Breaking the Limits"  a l'Espai Europeu d'Estudis Avançats (ESEEA) amb la ponència titulada "A la recerca de la creativitat perduda", impartida per Jordi i Montse Milian.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

DANSA INTEGRADA: El projecte inclusiu de Gata Titània 


Jordi Milian Batista fa molts anys que treballa en l'aplicació de les tècniques d'arts escèniques com a teràpia d'ajut per a persones afectades de diverses malalties, camp en el qual ha treballat durant cinc anys per encàrrec de la Fundació “la Caixa”,  a nivell nacional, i del Crèdit Andorrà.

Gata Titània ha col·laborat amb Esclat, una associació pro persones amb paràlisi cerebral, i ha realitzat sessions de dansa inclusiva al Centre Cívic Navas (Barcelona). 

Es tracta de dansa i arts del moviment, obertes a tothom, com a eina d'inclusió social i teràpia creativa. Es combinen exercicis que fomenten la percepció, el desenvolupament motor, la improvisació, la memòria i  potencien tant el treball individual com el col·lectiu.
 
 
 
 

 
Més informació a info@gatatitania.com